GRAND CAFÉ

Vanaf 25 personen

PANORAMAZAAL

Vanaf 50 personen

GROTE ZAAL

Vanaf 75 personen

Privé feesten in stijl

Gezellig borrelen in het Grand Café, sjiek dineren in de Panoramazaal of volop feesten in de Grote Zaal… het kan allemaal bij Studio76. Hier kiest u uit drie ruimtes met een geheel eigen karakter, die we volledig naar wens kunnen aankleden. Zo boekt u de locatie die helemaal past bij uw feest!

Trouwlocatie Studio76

En natuurlijk is Studio76 ideaal als trouwlocatie. De moderne uitstraling en het kunnen combineren van de diverse ruimtes biedt een unieke setting. Een receptie, borel, diner én een feest? Hier stapt u van een het stijlvolle Grand Cafe direct naar een sfeervolle feestruimte voor een knallend bruiloftsfeest. Daarnaast een plek waar de ooms en tantes rustig kunnen praten? Bij trouwlocatie Studio76 is dit geen enkel probleem!

Privé feesten bij Studio76

Ziet u het voor zich: uw feest bij Studio76? Graag helpen we u om uw idee tot leven te brengen. Met onze ervaring zorgen we dat u niets over het hoofd ziet. En als u dat wilt, vullen we het draaiboek vak kaft tot kaft voor u in. Muziek, catering, bediening… Alles voor een geslaagd feest!